salon
Kapsalon Helma werkt volgens de laatste Corona maatregelen en er wordt één-op-één in de salon gewerkt voor uw veiligheid! U kunt dus met een gerust hart een afspraak maken.

Referenties

Sabine:

Ik kom al jaren bij Helma. Het bevalt mij heel goed. Helma weet hoe ik mijn kapsel wil. Ze doet precies wat ik vraag, dat vind ik heel belangrijk. Je krijgt er goed advies. Het is altijd gezellig, even bijkletsen. Haar kapsalon ziet er sfeervol uit. Ik word altijd hartelijk ontvangen.

Ted:

Ik ben Ted, 18 jaar oud en ben al meer dan 10 jaar een erg tevreden klant bij Helma. Dit is natuurlijk niet zonder redenen, ik word altijd erg enthousiast en klantvriendelijk ontvangen maar ook niet te vergeten de kwaliteit die wordt geleverd. Erg goed! Het wordt precies naar wens gedaan en er wordt niets afgeraffeld, want je moet tevreden zijn voordat je de deur uitloopt. Ook de gezelligheid speelt een rol, ik voel me altijd erg op me gemak en er hangt een gezellige sfeer. Dus op naar nog vele jaren als een erg tevreden klant!

Christ en Gerda:

Vanaf het begin van de carriere van Helma als kapster, worden wij, twee 70 plussers, tot grote tevredenheid door haar elke 5 weken geknipt. Helma is vriendelijk, aardig en geinteresseerd in ons doen en laten. Afspraken maken of afzeggen, kan bij Helma heel gemakkelijk. Het voordeel is dat we nooit hoeven te wachten, zoals in een reguliere kapsalon. Zolang wij kunnen, blijven wij naar Helma gaan, mocht er een tijd komen, dat wij niet meer kunnen, weten wij zeker, dat Helma naar ons komt. Dat is ook prettig om te weten.

Joost:

Ik kom al, toen we een jaar of acht waren, samen met mijn broer bij Helma. Het is er leuk om te komen, je kunt er altijd gezellig wat bijkletsen en je hoeft ook maar te bellen en je kunt er meestal meteen terecht. Zo had ik ooit eens, omdat ik vond dat mijn haren te snel weer aangroeide en dat het nog niet zo lang was geleden dat ik bij Helma was geweest mijn haren laten doen door mijn moeder. Je voelt hem natuurlijk wel aankomen, dit ging niet zoals het moest en nu zat ik met een kapsel waar ik liever niet mee over straat ging. Ik heb toen Helma gebeld, ook al was het best laat op de avond, en ik kon toen meteen terecht. Mijn kapsel gelukkig gered en ik kon weer vrolijk en opgelucht over straat! Ik ben ondertussen 28 jaar maar kom nog altijd bij helma om mijn haren te laten doen. Omdat ik het leuk vind en je kunt er altijd lekker snel terecht.

Trudie:

Wij, mijn moeder en ik, komen graag bij Helma om dat we daar persoonlijke aandacht krijgen. Helma denkt met ons mee! Voor mijn moeder is het belangrijk dat zij niet tussen de grote massa zit, ze wordt hier benauwd van en Helma zorgt er voor dat we er altijd samen terecht kunnen. Ook dat is zorg en aandacht.

Maarten:

Ik ben Maarten, 27 jaar en woon in Son en Breugel. Ik laat mijn haar al jaren door Helma knippen. Toen mijn broer en ik nog twee kleine mennekes waren heeft ons mam ons een keer meegenomen naar kapster Helma. Sindsdien ben ik nooit meer naar een andere kapper gegaan. Helma heeft een mooie kapperszaak aan huis waar elke knipbeurt weer even gezellig is, gezellig kletsen terwijl je geknipt wordt. Daarnaast kun je eigenlijk altijd bij Helma terecht en niet onbelangrijk, na afloop loop je met een mooie coupe naar buiten en dit alles ook nog eens voor een goede prijs. Ik ben dan ook zeer tevreden en blij met Helma en zal mijn haar nog vele jaren door haar laten knippen.

Julia:

Hoi, voor een mooie LOOK ga naar Helma's kapsalon. Ik kom al enige tijd bij Helma en ben zeer tevreden, nooit lang wachten en het is altijd gezellig.

Remco:

Ik word al enige jaren geknipt door Helma en het is er altijd gezellig en zonder poespas. Ze weet goed wat ik wil, we hoeven er eigenlijk niet eens meer over te hebben, tenzij ik iets anders wil. Altijd gezellig en gastvrij in Helma's kapsalon.
Whatsapp Message