Kapsalon Helma werkt volgens de laatste Corona maatregelen en er wordt één-op-één in de salon gewerkt voor uw veiligheid! U kunt dus met een gerust hart een afspraak maken.

Merken

Jalyd Professional

In een voordurend evoluerende wereld grijpt men graag terug naar vaste waarden. Jalyd is in dit opzicht uitermate geschikt voor ieder kapsalon.

Het merendeel van de producten zijn volledig of gedeeltelijk op basis van plantaardige ingrediënten, minerale oliën en kruiden. Een veilige kapper is er twee waard.

Door enkel gebruik te maken van grondstoffen van de hoogste kwaliteit verzekert Jalyd u van een duurzaam product, beter voor u, uw klant, uw personeel en het milieu.

J the Colour

J the Colour biedt vanwege zijn unieke samenstelling een zeer veelzijdige vorm van permanente en semi-permanente kleuren: aan de hand van 10 basiskleuren, 1 superoplichter en 8 extracten kunnen wij een onbeperkt aantal kleuren samenstellen, waardoor wij alle kleuren van de wereld kunnen creëren.

J the Colour is biologisch, eenvoudig afbreekbaar en voldoet daarom niet alleen aan de eisen van schoonheid en gezondheid, maar ook aan die van het milieu.

Bio complex

Deze nieuwe lijn van innovatieve producten bieden een exeptionele haarbehandeling door rijke op actieve keratine gebaseerde ingrediënten inclusief essentiele oliën van salie, eucalyptus, rozemarijn, bamboe extracten, aminozuren, creatine en lipide die de herstellende werking van deze producten versterken.

De producten van BIO COMPLEX bieden door uitzonderlijke combinaties van ceramiden ook versterking van de haarvezels en hoofdhuid. Het bevordert de haarstructuur en zorgt voor sterkere haren en meer volume. Fijn of breekbaar haar krijgt onmiddellijk zijn vitaliteit en veerkracht terug. Om het haarvolume te stimuleren is het noodzakelijk om de functies van de hoofdhuid te stimuleren tot aan de haarwortel.

Creatine is een belangrijk aminozuur die het haar versterkt, terwijl bamboe extracten het haar beschermen tegen beschadiging door vrije radicalen. UV stralingen kunnen ernstige beschadigingen aan haar en hoofdhuid veroorzaken. De haren worden dof, bleek, droog en futloos. De UV filters van BIO COMPLEX absorberen de schadelijke UV stralingen, terwijl bamboe de vrije radicalen neutraliseren. Dit zijn uitstekende middelen om de permanente celvernieuwing en productie van nieuwe haren te stimuleren.

Whatsapp Message